Instellingen

Updated 5/2/21 by Leigh Hutchens

In de rechterbovenhoek van uw scherm vindt u het vervolgkeuzemenu "Instellingen".

Het bestaat uit verschillende secties:

• Account
  • Pauzeer meldingen
  • Taal
  • Helpen
  • Privacybeleid
  • Stuur ons feedback
  • Schakel over naar het personeelsportaal
  • Uitloggen

Account

De eerste rij in deze sectie leest de ingelogde gebruiker. De tweede regel is het account waarop u momenteel bent ingelogd. Geen van de rijen in deze sectie kan worden aangeklikt.

Pauzeer meldingen

Klik op Meldingen pauzeren, en je hebt de mogelijkheid om te beslissen hoe lang je werknemers op de hoogte wilt stellen van geselecteerde roosterwijzigingen. Opties zijn onder meer:

• 15 minuten
  • 30 minuten
  • 60 minuten

Lees meer over het pauzeren meldingen hier .

Taal

Neo ondersteunt momenteel de volgende talen:

• Versimpeld Chinees
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Fins
  • Frans
  • Duitse
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noors
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Zweeds

Om de taal van uw keuze te selecteren, klikt u op de taal die wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu "Instellingen" en selecteert u de taal van uw keuze in het paneel dat verschijnt:

Helpen

Klik op Help om direct naar onze helpdocumentatie te gaan.

Privacybeleid

Klik op Privacybeleid voor gedetailleerde informatie over hoe Quinyx omgaat met gegevensprivacy en informatiebeveiliging.

Stuur ons feedback

Als u hierop klikt, kunt u eventuele feedback over Neo met ons delen. U heeft ook de mogelijkheid om een Net Promoter Score (NPS) te verstrekken. Dit geeft ons waardevol inzicht in onze behoeften, dus we vragen u vriendelijk om twee seconden extra te nemen om deze informatie te verstrekken. U kunt bijlagen toevoegen om mee te sturen met uw feedback. Deze functie ondersteunt bestandsgroottes van maximaal 20 megabytes en met bijlagenamen van maximaal 80 tekens. U kunt meerdere bijlagen toevoegen aan één feedbackbericht.

Het ontvangen van NPS van onze gebruikers is erg waardevol voor ons, daarom vragen we je vriendelijk om twee seconden extra te nemen om deze informatie te verstrekken. Heel erg bedankt!

Personeelsportaal

Klik hier om naar het personeelsportaal te gaan. Lees er hier meer over!

Uitloggen

Klik hier om uit te loggen bij Neo.