De statische IP van een Maximus-terminal wijzigen

Updated by Leigh Hutchens

Wanneer u een tijdklokterminal van het Maximus-model gebruikt, moet u mogelijk een statisch IP-adres voor de terminal invoeren.

Om een statisch IP-adres in te stellen, drukt houdt u Clear en Enter enkele seconden tegelijk ingedrukt waarna u naar het menusysteem wordt geleid.

Gebruik nu de F-toetsen om door het menu te navigeren

• Druk op F7 - (Test, Instellen, Diagnose)
  • Druk op F1 – (Instelmodus)
  • Druk op F2 - (Instellen TCP/IP wifi)
  • Druk op F2 - (tweede vak aan de linkerkant op het scherm moet nu "Statisch IP" weergeven. Zo niet, druk dan opnieuw op F2 tot dit wordt weergegeven.)
  • Druk op F3 – (IP-adressen)
  • Druk op F1-Voer 54.93.100.0
  • Druk op F2-Voer de lokale statische IP-adres voor de Terminal
  • Druk op F3-Voer de router-adres (gateway-IP)
  • Druk op F5-Voer het IP-adres subMask (meestal: 255.255.255.0)
  • Druk op F8-exit Setup
  • Druk op F4-restart-de terminal moet nu online komen zodra deze volledig opnieuw is opgestart