Hoe kan ik toegangsrechte specificeren voor een personeelscategorie?

Updated by Leigh Hutchens

U kunt toegangsrechten opgeven voor werknemers met een specifieke personeelscategorie.  Toegangsrechten bepalen wat gebruikers moeten kunnen zien en doen in Quinyx.

Volg de onderstaande stappen:

• Ga naar Instellingen > Toegangsrechten
  • Kies welke portal in de eerste keuzelijst
  • Kies de rol waaraan de personeelscategorie wordt gekoppeld in de tweede lijst
  • Nu kunt u kezen wat u wilt verbergen of gewoon zichtbaar wilt maken
  • Selecteer Voor iedereen binnen een personeelscategorie
  • Opslaan

Hier is een voorbeeld:

We willen de tijdmodule verbergen voor een personeelscategorie verbonden met de rol Lokale manager, ga naar Instellingen > Toegangsrechten

1. Kies Admin Portal in de eerste keuzelijst
  2. Kies welke Lokale manager in de tweede lijst
  3. Klik op Tijd in de eerste kolom
  4. Selecteer Voor iedereen binnen een personeelscategorie
  5. Tik op de categorie die u wilt verbergen, in dit geval Store Manager
  6. Haal het vinkje weg bij Zichtbaar
  7. Opslaan