Overzicht instellingen

Updated 6/4/21 by Leigh Hutchens

Sommige instellingen die in Classic bestonden, bestaan momenteel niet in Neo, maar we hebben hier een plan voor! De informatie op deze pagina helpt u te begrijpen welke instellingen nu kunnen worden gewijzigd en welke niet, en wanneer we van plan zijn om aanvullende instellingen toe te voegen.

Instellingen die u momenteel kunt wijzigen in Neo

U kunt momenteel de volgende instellingen wijzigen in Neo:

Lees meer over de huidige instellingen hier .

Instellingen die u momenteel niet kunt wijzigen in Neo, en wanneer we ze zullen toevoegen

We implementeren voortdurend nieuwe instellingenfunctionaliteit. Houd er rekening mee dat deze tijdlijn voor nieuwe instellingen een schatting is en kan worden gewijzigd. Raadpleeg onze Neo-roadmap en functielijst voor meer informatie.

2021

• Salaris typen
  • Kostenplaats & project
  • Laat redentypes achter
  • Verlof soorten
  • Tijdregistratie
  • Overwerkmethoden
  • Verzuimplanningen
  • UT / Overwerk / Feestdag
  • Formulieren
  • Extra velden
  • Eenheidsgroepen
  • Herinneringen
  • Dagtelling groep
  • Eenmalig inloggen

Wat als u instellingen wilt wijzigen die niet toegankelijk zijn?

Als u instellingen wilt wijzigen die momenteel niet toegankelijk zijn, kunt u contact opnemen met Quinyx Support om u te helpen deze bij te werken. Houd echter rekening met het volgende voordat u dit doet:

• Heeft u gecontroleerd of de instelling nog niet beschikbaar is in Neo?
  • Kent u specifiek de wijziging die u wilt aanbrengen?
  • Kent u het gewenste resultaat dat de verandering zal hebben?