Mobiele toegangsrechten in Neo

Updated 25/2/21 by Leigh Hutchens

Zodra u Neo-toegangsrechten heeft ingeschakeld, moet u personeel delen onder Rollen, NIET op de personeelskaart.

U kunt machtigingen configureren voor de mobiele app van Neo. Navigeer naar Accountinstellingen> Toegangsrechten> Mobiele toegangsrechten.

Functionaliteit van medewerkers

U ziet een lijst met de personeelscategorieën die u binnen uw organisatie heeft ingesteld. Deze personeelscategorieën worden gebruikt om alle personeelsfunctionaliteit in de mobiele app te beheren. De geconfigureerde rechten die u ziet wanneer u op een personeelscategorie klikt, worden overgenomen van Classic. Bekijk alle personeelscategorieën om ervoor te zorgen dat de machtigingen zijn ingesteld op de manier die u in uw organisatie wilt hebben.

Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die u aanbrengt in de machtigingen voor personeelscategorieën onmiddellijk worden toegepast, dus als u één machtiging instelt op geen toegang, hebben de werknemers met die personeelscategorie geen toegang meer tot die functie in de mobiele app.

Manager functionaliteit

Het volgende met mobiele toegangsrechten in Neo zijn de machtigingen voor Manager-specifieke functies in de mobiele app. Dit wordt beheerd door de machtigingen die zijn gedefinieerd op de Neo-managerrollen. De onderstaande tabel beschrijft hoe de rolmachtigingen in Neo worden toegewezen aan de managerfunctie in de mobiele app. In mobiele toegangsrechten in Neo hebben we toegevoegd:

Toestemming in Neo

Functie in de mobiele app

Het roosteren

Voeg ploeg toe

Het roosteren

Bewerk ploeg

Het roosteren

Shift verwijderen

Afwezigheid

Verlaat sollicitaties op het tabblad Manager

Het roosteren

Boekingen verschuiven om goed te keuren op het tabblad Manager

Salaris

Geschat salaris voor ploegboekingen die binnenkort worden goedgekeurd

Creëer Pulse

Creëer Pulse

Als de bovenstaande twee dingen zijn doorgenomen en u ervoor heeft gezorgd dat alles is geconfigureerd zoals het hoort in uw organisatie, is er nog een laatste ding dat u moet doen. Neem contact op met ons ondersteuningsteam en vraag hen om mobiele toegangsrechten in Neo voor uw organisatie te activeren. De ondersteuning zal bevestigen dat u de machtigingen voor personeelscategorieën en de machtigingen voor de Neo-managerrollen hebt gecontroleerd. Na bevestiging zal Support de activering zo snel mogelijk voor u uitvoeren en begint de mobiele app informatie van Neo te lezen.

Dit betekent:

• Werknemersfunctionaliteit wordt gecontroleerd aan de hand van wat is gedefinieerd in de personeelscategorie van ingelogde gebruikers.
  • Managerfunctionaliteit wordt gecontroleerd aan de hand van de aangemelde Neo-rol van de manager en de machtigingen voor die rol
  • Tot welke groepen u toegang heeft, wordt bepaald op basis van de groepen waarvan de aangemelde gebruiker lid is in Neo.
  • Wie u kunt zien, wordt bepaald op basis van de groepen waarvan de aangemelde gebruiker lid is.
  • Wie een manager kan plannen, wordt bepaald op basis van de groepen waartoe de aangemelde manager toegang heeft.
Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die u aanbrengt in machtigingen voor personeelscategorieën onmiddellijk worden toegepast, dus als u één machtiging instelt op geen toegang, hebben de werknemers met die personeelscategorie geen toegang meer tot die functie in de mobiele app. Dit is niet afhankelijk van onze ondersteuning bij het activeren van Neo mobiele toegangsrechten voor uw organisatie.

Het is ook mogelijk om nieuwe personeelscategorieën toe te voegen die worden gebruikt voor mobiele toegangsrechten:

• Navigeer naar Accountinstellingen> Toegangsrechten> Mobiele toegangsrechten.
  • Klik op Toevoegen bovenaan de pagina.
  • Geef de personeelscategorie een naam.
  • Klik op Toevoegen.

U kunt ook een personeelscategorie verwijderen door op de verwijderknop in de lijst met personeelscategorieën te klikken.