Push-berichten missen op Android

In versie 6.0 van Android is de functie "Batterijgebruik optimaliseren" geïntroduceerd. Deze functie is meestal ingeschakeld als een standaardinstelling.  Wanneer deze geactiveerd, kunnen toepassingen die waarop deze functie betrekking heeft, geen gegevens verzenden, gegevens ontvangen of zichtbare gebruikersinteractie creëren zoals push-berichten als de telefoon zich in de stand-bymodus bevindt of is vergrendeld

Als u problemen hebt met uw telefoon of als die van uw werknemer geen push-meldingen maken onder andere, kan deze instelling de oorzaak zijn.

Als u een Samsung-telefoon hebt:

• Open Instellingen in uw startscherm
  • Ga naar Apps
  • In de rechterbovenhoek selecteert u de "drie stippen" om een extra menu op te halen. Kies "Speciale toegang"
  • Open “Batterijgebruik optimaliseren"
  • Selecteer Alle apps
  • Zoek Quinyx en zorg ervoor dat de optie om batterijoptimalisatie te gebruiken is uitgeschakeld voor Quinyx.

Vergeet niet dat u altijd moet toestaan dat Quinyx push-meldingen stuurt in uw algemene instellingen en in de Quinyx applicatie-instellingen.