Hoe activeer ik klokken via mijn mobiel?

U kunt uw werknemers in staat stellen hun gewerkte uren rechtstreeks via onze mobiele app te klokken.

• Begin met het activeren van het toegangsrecht om te kunnen klokken met behulp van de mobiele applicatie door te gaan naar Instellingen -> Toegangsrechten
  • Selecteer Mobiele apparaten en vervolgens Personeel in de twee keuzelijsten

• Open de map met de naam Tijd en selecteer In-/uitklokken
  • Selecteer Zichtbaar en Update. Hier u ook selecteren of alle werknemers moeten kunnen klokken met behulp van hun mobiele telefoons of als dit moet worden beperkt tot een district, unit, personeelscategorie of een paar selecte werknemers.
  • Opslaan.

Zodra u de toegangsrechten hebt opgeslagen, is het tijd om te beslissen of het mogelijk moet zijn vanaf overal te klokken of dat dit alleen mogelijk moet zijn vanaf een bepaalde straal van de werkplek

• Ga naar Instellingen -> Eenheden
  • Open het apparaat waaraan u de straal wilt toevoegen en klik op het tabblad 'SMS/integratie'
  • Onderaan dit tabblad kunt u de GPS-coördinaten voor de locatie van toevoegen en een straal waarbinnen het mogelijk zal zijn om uw uren te klokken. Houd er rekening mee dat de GPS-coördinaten die u kiest, het middelpunt zijn vanwaar de gedefinieerde straal uitstraalt

Nu is het tijd om de telefoons goed te keuren die de werknemer moet gebruiken om zijn uren te klokken. Dit wordt gedaan op de personeelskaart van de medewerkers in het tabblad Apparaten

• Ga naar Werknemers -> Werknemers en open de werknemer die zijn uren moet klokken met zijn mobiele apparaat. Zorg ervoor dat de werknemer al is aangemeld bij de mobiele toepassing
  • Selecteer het tabblad Apparaten
  • Vink het selectievakje aan voor de laatst gebruikte toets toen de werknemer zich aanmeldde

Nu zijn uw medewerkers in staat hun uren te klokken met behulp van hun mobiele telefoons en onze mobiele applicatie!

U kunt hier meer lezen over hoe we de gebruiker vinden:
Waarom moeten locatiegegevens worden ingeschakeld?

U kunt hier meer lezen over hoe de mobiele applicatie van Quinyx uw persoonlijke gegevens gebruikt:
Hoe verwerkt de mobiele app mijn persoonlijke gegevens?