Rollenbeheer

Updated 15/2/21 by Leigh Hutchens

U kunt rolbeheer gebruiken om:

  • Rollen toevoegen / bewerken / verwijderen
  • Definieer machtigingen voor functiegroepen voor elke rol
  • Verander niveau op rollen
  • Niveaus toevoegen / verwijderen

Als u op rollenbeheer klikt, ziet u vijf standaardrollen (klik hier om een lijst met de standaardrollen en machtigingen te zien). Dat zijn vooraf gedefinieerde rollen met vooraf gedefinieerde machtigingen. U kunt ze hernoemen, bewerken of verwijderen (behalve de werknemersrol). Ze kunnen ook worden gekopieerd en gebruikt als sjabloon voor een nieuwe rol.

Alleen de rol “Accounteigenaar / Manager” heeft standaard toegang tot de Accountinstellingenpagina. Om toegang te krijgen tot accountinstellingen, moet een accountmanager zich op domein- / klantniveau bevinden.

Niveaus

Elk van de standaardrollen wordt op een "niveau" geplaatst. Niveaus zijn een nieuw concept dat wordt gebruikt om te definiëren welke rollen al dan niet toegang moeten hebben tot gevoelige informatie. De standaardregel voor niveaus is dat managers met dezelfde rol geen gegevens zien van collega's die zich op hetzelfde niveau of een niveau hoger bevinden, maar wel gegevens voor collega's op een lager niveau.

Voorlopig is de regel voor niveaus alleen van toepassing op drie functiegroepen (klik hier om meer te lezen over de bestaande functiegroepen):

  • Salaris (niet van toepassing op kostenvariabelen)
  • Mensen
  • Planning (voor planning is de regel dat u gegevens voor hetzelfde niveau en lager ziet)

Voorbeeld: managers met een rol op niveau 3 kunnen salarisgegevens en personengegevens zien van werknemers met rollen op de lagere niveaus (4, 5, 6). Ze zullen geen salaris- en personengegevens zien voor werknemers met rollen op hetzelfde niveau of hoger (3, 2, 1).

Het is mogelijk om meer niveaus toe te voegen dan de standaardniveaus. Klik gewoon op "Niveau toevoegen", geef het niveau een naam en verplaats het vervolgens omhoog of omlaag met de knoppen "Verplaats niveau omhoog" of "Verplaats niveau omlaag". Door dit te doen, kunt u bijvoorbeeld twee rollen hebben voor lokale managers, maar op verschillende niveaus. Degene die hoger in de hiërarchie staat, kan de salaris- en personengegevens voor de onderstaande zien en vice versa.

Rollen toevoegen / bewerken

U kunt de bestaande machtigingen van de vooraf gedefinieerde rollen bewerken of machtigingen instellen voor rollen die u maakt.

  • Om een rol te bewerken - klik op Rol bewerken.
  • Om een nieuwe rol toe te voegen - klik op Rol toevoegen.
  • Als u op nieuwe rol toevoegen klikt, verschijnt er een pop-up waarin u uw nieuwe rol een naam geeft en selecteert van welk sjabloon u wilt kopiëren.
  • Dan gaat er aan de rechterkant een paneel open.
  • Hier stelt u de machtigingen voor elke functiegroep in:

De eerste kop is Machtigingen .

Voor elke functie groep (je kunt meer over featuregroepen lezen hier , kunt u een van de drie verschillende toestemmingen te selecteren):

  • Geen toestemming : de rol ziet geen gegevens binnen die functiegroep.
  • Bekijk toestemming : de rol kan gegevens binnen die functiegroep bekijken, maar niet bewerken.
  • Schrijfmachtiging : de rol kan gegevens binnen die functiegroep bekijken en bewerken.

Wanneer u machtigingen voor elke functiegroep heeft gedefinieerd, klikt u op Opslaan en uw nieuwe rol is klaar voor gebruik.

Onthoud dat de machtigingen die u ziet wanneer u rollen beheert, afhankelijk zijn van andere machtigingen (en modules).

Voorbeeld:

Als u de toestemming voor personen instelt op geen toegang, ziet u de rechten voor 'personenovereenkomsten' en 'personen details' niet, aangezien deze twee afhankelijk zijn van de toestemming van personen:

Machtigingen voor personen ingesteld op geen toegang:

Machtigingen voor personen ingesteld voor leestoegang:

Als de machtiging Personen is ingesteld op Geen toegang, worden Details van personen en toestemming voor overeenkomst verborgen voor die rol.

Als de machtiging Ponsen is ingesteld als Geen toegang, wordt de machtiging Handmatige salaristypes verborgen voor die rol.

Als Planningsmachtiging is ingesteld op Geen toegang, worden de machtigingen voor Afwezigheid, Schema vergrendelen, Ponsen en Handmatig salaris verborgen voor die rol. Alle andere toestemmingen zijn onafhankelijk.

Rollen overzicht

Gedeeld label

U kunt zien of een werknemer wordt gedeeld vanuit een andere unit door naar dat werknemersrollenoverzicht te kijken. De rol die de medewerker heeft op de gedeelde unit wordt aangegeven met een blauw label met de tekst "gedeeld":

Toon groepen met overgenomen rollen

U kunt beslissen of u overgeërfde rollen wel of niet wilt zien wanneer u naar een werknemersrollenoverzicht kijkt door het selectievakje "groepen met overgenomen rollen weergeven" aan te vinken. De geërfde groepen worden dan weergegeven en je ziet een label met de naam "geërfd" naast de geërfde rol:

Mensen met verlopen rollen

Het is mogelijk om een rol toe te wijzen aan een persoon die eerder een rol heeft gehad die is verlopen.

Wanneer u naar Organisatie> A dd lid gaat u kunt nu mensen met verlopen rollen vinden en u kunt ze een nieuwe geldige rol toewijzen.


How did we do?