Bekijk, voeg toe en verwijder Time Trackers

Updated 23/3/21 by Leigh Hutchens

Time Trackers is een unieke Quinyx-term. Het is een functie om uren en minuten of dagen bij te houden. U kunt bijvoorbeeld Tijdregistratie gebruiken om vakantietegoeden, vrije tijd of vrije tijd bij te houden. Medewerkers kunnen Time Trackers gebruiken om hun saldo in zowel de Tijdkaart als de app bij te houden.

Ga naar Accountinstellingen> Overeenkomsten> Tijdregistratie om Tijdregistraties te bekijken, te bewerken of te verwijderen.

Bekijk Time Trackers

U kunt de lijst met tijdregistratiesystemen bekijken die voor uw account zijn geconfigureerd.

Wanneer je naar de Time Tracker-pagina navigeert, zie je een lijst met alle Time Trackers. U kunt sorteren op naam, referentie en laatst gewijzigd:

Voeg Time Tracker toe

Om de lijst met bestaande tijdregistraties te zien, navigeert u naar Accountinstellingen> Tijdregistratie:

Klik op de knop Toevoegen rechtsboven en er wordt een zijpaneel geopend:

Configureer de velden zoals de Time Tracker voor uw organisatie zou moeten werken. Naast de meeste velden staat een korte uitlegtekst om u door de configuratie te leiden.

Klik op Opslaan en de tijdregistratie wordt weergegeven in de lijst met tijdregistraties.

Verwijder Time Tracker

Navigeer naar Accountinstellingen> Tijdregistratie om de lijst met bestaande tijdregistraties te zien:

Klik op het prullenbakpictogram naast de tijdregistratie die u wilt verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsdialoogvenster waarin u wordt gevraagd om het verwijderen te bevestigen:

Klik op Ok als u door wilt gaan met het verwijderen.

Als de Time Tracker momenteel in gebruik is, ontvang je een foutmelding dat het niet mogelijk is om de Time Tracker te verwijderen:

Om Time Trackers toe te voegen, te bewerken en te verwijderen, heeft u schrijftoegang nodig in de accountinstellingen. Als u alleen leestoegang heeft, kunt u nog steeds op het bewerkingspictogram klikken en alle instellingen zien, maar kunt u niets wijzigen.
Lees meer over het gebruik van Time Trackers hier .