Bekijk, voeg toe en verwijder Time Trackers

Updated 12/7/21 by Leigh Hutchens

Time Trackers is een unieke Quinyx-term. Het is een functie om uren en minuten of dagen bij te houden. U kunt bijvoorbeeld Tijdregistratie gebruiken om vakantietegoeden, vrije tijd of vrije tijd bij te houden. Medewerkers kunnen Time Trackers gebruiken om hun saldo in zowel de Tijdkaart als de app bij te houden.

Ga naar Accountinstellingen> Overeenkomsten> Tijdregistratie om Tijdregistraties te bekijken, te bewerken of te verwijderen.

Bekijk Time Trackers

U kunt de lijst met tijdregistratiesystemen bekijken die voor uw account zijn geconfigureerd.

Wanneer je naar de Time Tracker-pagina navigeert, zie je een lijst met alle Time Trackers. U kunt sorteren op naam, referentie en laatst gewijzigd:

Voeg Time Tracker toe

Om de lijst met bestaande tijdregistraties te zien, navigeert u naar Accountinstellingen> Tijdregistratie:

Klik op de knop Toevoegen rechtsboven en er wordt een zijpaneel geopend:

Configureer de velden zoals de Time Tracker voor uw organisatie zou moeten werken. Naast de meeste velden staat een korte uitlegtekst om u door de configuratie te leiden.

Klik op Opslaan en de tijdregistratie wordt weergegeven in de lijst met tijdregistraties.

Saldo vanaf

Een tijdregistratie kan worden geconfigureerd om het saldo weer te geven vanaf de werkelijke dag of het volgende voorkomen van.

Als dit is ingesteld om te worden weergegeven volgens de werkelijke dag, zal het:

• Geef in de tijdkaart in de webapplicatie de waarde weer volgens de geselecteerde datum van die tijdkaart.
  • Toon in het Afwezigheidsdialoogvenster in de webapplicatie de waarde per dag.
  • Geef in de mobiele app voor medewerkers het saldo weer op de dag dat de medewerker de saldi daadwerkelijk bekijkt.

Als dit is ingesteld om te worden weergegeven volgens de volgende keer, zal het:

• Toon in de tijdkaart in de webapplicatie de waarde volgens de gedefinieerde datum van Volgende keer voorkomen van (bijvoorbeeld 31 december) ongeacht de datum op de gekozen tijdkaart.
  • Toon in het dialoogvenster Afwezigheid in de webapplicatie de waarde per de gedefinieerde datum van Volgende keer voorkomen van (bijvoorbeeld 31 december) ongeacht wat de datum van de werkelijke dag is.
  • Toon in de mobiele app voor medewerkers het saldo per de gedefinieerde datum van Volgende keer voorkomen van (bijvoorbeeld 31 december) ongeacht wat de datum is bij het bekijken van de saldi.

U kunt ook een waarde instellen voor het saldo van het voorgaande jaar dat ook het saldo van het jaar laat zien op de gedefinieerde datum van Volgende keer voorkomen van (bijvoorbeeld 30 juni)

Verwijder Time Tracker

Navigeer naar Accountinstellingen> Tijdregistratie om de lijst met bestaande tijdregistraties te zien:

Klik op het prullenbakpictogram naast de tijdregistratie die u wilt verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsdialoogvenster waarin u wordt gevraagd om het verwijderen te bevestigen:

Klik op Ok als u door wilt gaan met het verwijderen.

Als de Time Tracker momenteel in gebruik is, ontvang je een foutmelding dat het niet mogelijk is om de Time Tracker te verwijderen:

Om Time Trackers toe te voegen, te bewerken en te verwijderen, heeft u schrijftoegang nodig in de accountinstellingen. Als u alleen leestoegang heeft, kunt u nog steeds op het bewerkingspictogram klikken en alle instellingen zien, maar kunt u niets wijzigen.
Lees meer over het gebruik van Time Trackers hier .