Een persoon verplaatsen naar een nieuwe woning

Updated 1 day ago by Daniel Sjögren

Alleen gebruikers met de systeemrol "Manager" of "Accountmanager" kunnen een persoon naar een nieuwe thuiseenheid verplaatsen. Klik in de personenlijst op de persoon die u naar een andere eenheid wilt verplaatsen. In de standaardvelden in het zijpaneel is "Home unit" beschikbaar. Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer de nieuwe thuisunit:

Wanneer u opslaat, gebeurt het volgende:

• In de oude woning van de persoon:
    • De toekomstige geplande diensten van de persoon worden ingetrokken en blijven in het schema staan.
  • In de nieuwe thuiseenheid van de persoon:
    • Verlofaanvragen worden verplaatst naar de nieuwe unit.
    • De overeenkomsten van de persoon worden verplaatst naar de nieuwe eenheid
    • Alle rollen uit de vorige eenheid worden overgedragen naar de nieuwe thuiseenheid.
Vaste roosters in Classic worden verplaatst.
Bestaande basisschema's in Neo worden niet verplaatst.