Kan waar werknemers kunnen inklokken met mobiel worden beperkt?

Wanneer u de Quinyx mobiele-toepassing gebruikt, kunt u eenvoudig een zone instellen om te beperken waar uw werknemers kunnen werken.

Stel de zone in uw unitinstellingen in door in te loggen op de Admin-portal in Quinyx en navigeer dan naar Instellingen en Eenheden.

1. Open de desbetreffende unit en selecteer het tabblad SMS/integratie
  2. Klik op de knop Nieuwe toevoegen en voeg de lengte- en breedtegraad van het centrum van uw zone in. Voeg ook een straal toe vanaf het centrum.
  3. Opslaan

Zodra uw werknemers de zone die u hebt gemaakt betreden, ervan uitgaande dat ze toegang hebben tot de klokactiefunctie en dat hun telefoon is goedgekeurd voor klokken, zullen ze kunnen klokken met hun mobiele telefoon.

Houd er rekening mee dat u de zone instelt met behulp van de straal, niet de diameter.