Hoe verwerkt de mobiele app mijn persoonlijke gegevens?

Updated 5/6/19 by Mikael Nylen

De Quinyx mobiele app verzamelt geen persoonlijke gegevens van uw apparaat of andere apps die erop zijn geïnstalleerd. De app verwerkt alleen de persoonlijke gegevens die u via de app hebt verstrekt of die door uw werkgever via het Quinyx-platform zijn verstrekt, zoals:

• Naam
  • Badgenr.
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Schemagegevens
  • Klokacties
  • Qmail

Alle verwerking van persoonlijke gegevens in Quinyx is in overeenstemming met de richtlijn inzake gegevensbescherming (Richtlijn 95/46/EG) en de opvolger Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (Verordening (EU) 2016/679) die in mei 2018 in werking is getreden.
Quinyx vraagt toegang tot locatieservices om de app in staat te stellen te bepalen of u op uw werkplek bent bij het in- of uitklokken. De coördinaten van uw werkplek worden door de Quinyx-app aan uw apparaat verstrekt en uw apparaat meldt de Quinyx-app wanneer deze binnen de vereiste straal van uw werkplek vallen voor het in- of uitklokken. De app is niet op de hoogte van uw locatie en verzendt geen locatiegegevens van uw telefoon naar het Quinyx-platform of naar andere externe partijen. Meer over hoe Geofencing werkt leest u hier.