Hoe verwerkt de mobiele app mijn persoonlijke gegevens?

De Quinyx mobiele app verzamelt geen persoonlijke gegevens van uw apparaat of andere apps die erop zijn geïnstalleerd. De app verwerkt alleen de persoonlijke gegevens die u via de app hebt verstrekt of die door uw werkgever via het Quinyx-platform zijn verstrekt, zoals:

• Naam
  • Badgenr.
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Schemagegevens
  • Klokacties
  • Qmail

Alle verwerking van persoonlijke gegevens in Quinyx is in overeenstemming met de richtlijn inzake gegevensbescherming (Richtlijn 95/46/EG) en de opvolger Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (Verordening (EU) 2016/679) die in mei 2018 in werking is getreden.
Quinyx vraagt toegang tot locatieservices om de app in staat te stellen te bepalen of u op uw werkplek bent bij het in- of uitklokken. De coördinaten van uw werkplek worden door de Quinyx-app aan uw apparaat verstrekt en uw apparaat meldt de Quinyx-app wanneer deze binnen de vereiste straal van uw werkplek vallen voor het in- of uitklokken. De app is niet op de hoogte van uw locatie en verzendt geen locatiegegevens van uw telefoon naar het Quinyx-platform of naar andere externe partijen. Meer over hoe Geofencing werkt leest u hier.