Hoe kan ik zien of mijn werknemers een overeenkomstsjabloon missen?

Updated 17/3/20 by Leigh Hutchens

Er is een snelle en eenvoudige manier om te zien of uw medewerkers geen overeenkomstsjabloon hebben die is gekoppeld aan hun overeenkomst.

U kunt dit als volgt doen:

• Ga naar Werknemers en Overeenkomst/Beschikbaarheid
  • Klik op de groene pijl aan de rechterkant naast de kon Nieuwe toevoegen
  • In de keuzelijst voor Te vervangen sjabloon selecteert u Er wordt geen sjabloon gebruikt
  • Als u werknemers hebt die geen overeenkomstsjabloon hebben, worden deze weergegeven in de lijst aan de linkerkant

In deze weergave u ook de sjabloon selecteren waaraan u de overeenkomst wilt koppelen.