Kan ik mijn eigen personeelsrapport aanmaken?

Updated by Leigh Hutchens

U kunt eenvoudig een rapport aanmaken dat alleen de informatie bevat waarin u geïnteresseerd bent door een rapport te definiëren.

Als u zo’n rapport wilt aanmaken, gaat u naar Rapporten & statistieken en u kiest Rapporten definiëren.
Druk op Nieuw toevoegen en kies een naam voor het rapport.

Voeg de kolommen toe die u in het rapport wilt opnemen door op de rij te dubbelklikken of door de rij naar de linkerkant van het scherm te slepen.

Zodra u het rapport hebt opgeslagen, kunt u het genereren door naar Rapporten te gaan. Selecteer de map Personeelsrapporten en kies Werknemersrapporten met Rapportengenerator. Selecteer uw aangepaste rapport in de keuzelijst bovenaan.