Inställningar

Uppdaterad av Leigh Hutchens

I det övre högra hörnet på skärmen hittar du rullgardinsmenyn "Inställningar".

Den består av flera avsnitt:

• konto
  • Pausa aviseringar
  • Språk
  • Hjälp
  • Integritetspolicy
  • Skicka feedback
  • Byt till personalportalen
  • Logga ut

Konto

Den första raden i detta avsnitt läser inloggad användare. Den andra raden är det konto du är inloggad på. Ingen av raderna i detta avsnitt är klickbara.

Pausa aviseringar

Klicka på Pausa aviseringar så har du möjlighet att bestämma hur länge du vill pausa meddelandet till de anställda om valda schemaläggningar. Alternativen inkluderar:

• 15 minuter
  • 30 minuter
  • 60 minuter

Läs mer om att pausa aviseringar här .

Språk

Quinyx stöder för närvarande följande språk:

• Förenklad kinesiska
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska
  • Polska
  • Portugisiska
  • Ryska
  • Spanska
  • Svenska

För att välja det språk du väljer, klicka på det språk som visas i rullgardinsmenyn "Inställningar" och välj önskat språk i rutan som visas:

Hjälp

Klicka på Hjälp för att gå direkt till vår hjälpdokumentation.

Integritetspolicy

Klicka på Sekretesspolicy för detaljerad information om hur Quinyx hanterar dataskydd och informationssäkerhet.

Skicka feedback

Om du klickar på detta kan du dela feedback om oss om Neo med oss. Du har också möjlighet att tillhandahålla Net Promoter Score (NPS). Detta ger oss värdefull inblick i dina behov, så vi ber dig ta två extra sekunder för att tillhandahålla denna information. Du kan lägga till bilagor som du kan skicka med din feedback. Den här funktionen stöder filstorlekar på högst 20 megabyte och med bifogade namn på upp till 80 tecken. Du kan lägga till flera bilagor till ett feedbackmeddelande.

Att ta emot NPS från våra användare är mycket värdefullt för oss, så vi ber dig ta två extra sekunder för att tillhandahålla denna information. Tack så mycket!

Personalportal

Klicka här för att gå till personalportalen. Läs mer om det här!

Logga ut

Klicka här för att logga ut från Neo.