Inställningar

Uppdaterad 16/6/20 av Leigh Hutchens

I det övre högra hörnet på din skärm hittar du "Inställningar"-menyn.

Menyn i fråga består av fyra olika sektioner:

• Konto
  • Språk
  • Hjälp & feedback
  • Logga ut

Konto

Den första raden i den här sektionen visar vilken användare som är inloggad. Den andra raden är kontot som användaren i fråga är inloggad på. Inga av raderna i den här sektionen går att klicka på.

Språk

Vi har för närvarande stöd för följande språk i Neo:

• Danska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Kinesisk
  • Nederländska
  • Norska
  • Portugisiska
  • Ryska
  • Spanska
  • Svenska
  • Tyska

För att välja vilket språk du vill visa Neo i så klickar du på det namnet för det språk som används just nu i "Inställningar"-menyn och väljer sen det språk du vill använda i rutan som öppnas:

Hjälp & feedback

• Hjälp: När du klickar på "Hjälp" så öppnas sidan för vårt Supportcentrum i en ny flik. Där kan du följa eventuella ärenden som du har registrerat, visa din profil och även komma åt den användarmanualen du läser just nu.
  • Ge oss feedback: När du klickar på den här raden så öppnas en ruta där du kan dela eventuell feedback du har avseende Neo. Detta ger oss värdefull insikt i dina behov, så vi ber dig att ta två extra sekunder för att tillhandahålla denna information. Tack!

Logga ut

Här klickar du om du vill logga ut ur Neo.