Tidsformat

Uppdaterad 8/1/20 av Leigh Hutchens

Alla tider och datum visas i det format som följer av språket som Neo visas i utom tidsformat för inmatningsfält. Det sistnämnda avgörs av de inställningar för tidsformat du gjort för din dators/surfplattas/mobils operativsystem. Detta innebär exempelvis att när du skapar ett skift eller en frånvaro och matar in dess start- och slutdatum så måste du mata in dessa tider i tidsformatet du valt för ditt operativsystem.

Det som beskrivs ovan innebär att du kan välja att exempelvis ha engelska som språk för ditt operativsystem men ändå visa Neo på svenska och visa samtliga tider i Neo i svenskt format, dvs "14:00" och inte "2:00 PM".

Vi har i nuläget inte möjlighet att prioritera en förbättring av det nuvarande fungerandet avseende just tidsformat i Neo men inser att användare skulle föredra att alla tidsformat i Neo styrdes helt och hållet efter språket som valts i Neo.