Påminnelser

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Med påminnelsefunktionen kan du få automatiska påminnelser skickade som Qmail, Epost eller SMS när specifika parametrar uppfylls.

Var hittar jag denna funktion?

Du hittar denna funktion under Inställningar -> Påminnelser.

Macros

För att göra dessa meddelanden lite mer personliga och informativa kan du använda vissa Macros för att ange viss information automatiskt i det meddelande som skickas.

Tänk på att dessa macros endast fungerar i Påminnelsefunktionen, de fungerar alltså inte att använda när du skickar vanliga Qmail etc.

Macro

Resultat

Exempel

[FIRSTNAME]

Anger den anställdes förnamn

John

[LASTNAME]

Anger den anställdes efternamn

Doe

[BADGEID]

Anger den anställdes anställningsnummer

[UNITNAME]

Anger den anställdes hemmaenhet

Stockholm