Personalportalen - Ge bort eller byt ett skift

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan begära att byta bort skift i Quinyx mobilapp eller på din dator

1. Klicka på knappen Byt Skift under MittSchema
  2. Välj datum och bocka i BYT
    1. Ge skiftet till -  Öppet för alla. Då ser dina kollegor och din chef att du önskar byta.
    2. Ge skiftet till- Välj kollega. Om du kommit överens med någon som vill ta skiftet
    3. Byt skift med -  Välj kollega och klicka på det schemalagda skift som ni kommit överens om.
  3. Klicka på knappen Skicka eller Byt skift för att skicka förfrågan.

Du får ett QMail meddelande när ett beslut om din förfrågan har tagits