Måste jag logga in i Webpunch varje gång jag ska stämpla?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

För att kunna stämpla in/ut i Webpunch, behöver en person med admintillgång  (minst Lokal chef), vara inloggad i Webpunch.

Antingen kan man logga in med administratörers inloggningsuppgifter eller så kan man sätta upp en autoinloggning som baseras på IP-adressen. Detta kallas Webpunch länk eller auto - login länk.

Du kan enkelt skapa en Webpunch länk i Quinyx via Inställningar > Tabeller > Integrationsnycklar

• Hitta en extern IP adress till enheten som ska använda Webpunch
  • Addera IP adressen i Quinyx via Inställningar > Tabeller > Integrationsnycklar
  • Kopiera Webpunch länken