Kan jag radera samtliga fingerdata från vår Maximus terminal?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan enkelt radera all registrerad fingerdata i terminalen genom att följa stegen nedan.

• Håll in Clear + Enter i några sekudner, detta kommer ta dig till inställnings menyn
  • Tryck sedan F6 - Reset Download & FP device
  • Tryck sedan F1 - Confirm FPEREASE

Detta kommer tömma läsarens minne på samtliga registrerade fingerdata och därefter startas Maximus terminalen automatiskt om.

När terminalen har startat om helt kommer den behöva en ny nedladdning av data från vår server. Denna nedladdning startar automatiskt efter någon minut.

När nedladdningen är klar kan du registrera fingerdata som vanligt