Hur skapar jag en enhetsgrupp?

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Enhetsgrupper används för att välja en grupp av enheter i ett enda val. Detta är användbart vid t.ex. lönekörning om du vill dela upp din lönekörning för specifika enheter.

Du kan enkelt skapa enhetsgrupper i Tid > Tabeller

eller Tid > Inställningar > Tabeller

Börja med att välja Enhetsgrupper

Klicka på "Lägg till" - knappen högst upp och ge gruppen ett namn

När du gett gruppen ett namn och sparat klickar du på Enhetsgruppsmedlemmar

Klicka på "Lägg till" - knappen högst upp och välj den grupp du vill lägga till enheter i.

Välj enheter i enhetslistan och spara.

Repetera detta sista steg tills alla enheter du önskar lägga till i gruppen är tillagda.