Inställningsöversikt

Uppdaterad 6/4/21 av Leigh Hutchens

Vissa inställningar som fanns i Classic finns för närvarande inte i Neo, men vi har en plan för detta! Informationen på den här sidan hjälper dig att förstå vilka inställningar som kan ändras nu, vilka som inte kan, och när vi planerar att lägga till ytterligare inställningar.

Inställningar som du för närvarande kan ändra i Neo

Du kan för närvarande ändra följande inställningar i Neo:

Läs mer om aktuella inställningar här .

Inställningar som du för närvarande inte kan ändra i Neo och när vi lägger till dem

Vi implementerar ständigt nya inställningsfunktioner. Observera att denna tidslinje för nya inställningar är en uppskattning och kan ändras. Se vår Neo-roadmap och funktionslista för mer information.

2021

• Lönearter
  • Frånvaroorsaker
  • Frånvarotyper
  • Time Trackers
  • Övertidsmetoder
  • Frånvaroscheman
  • OB/övertid/helgdagar (Globala)
  • Formulär
  • Extrafält
  • Enhetsgrupper
  • Påminnelser
  • Grupp för dagräkning
  • Single Sign On (SSO)

Vad händer om du vill ändra inställningar som inte är tillgängliga?

Om du vill ändra inställningar som för närvarande inte är tillgängliga kan du kontakta Quinyx Support för att hjälpa dig uppdatera dem. Skriv "Inställningar" i ämnesraden i ditt ärende.

Tänk på följande innan du kontaktar Quinyx Support:

• Har du kontrollerat att inställningen inte är tillgänglig ännu i Neo?
  • Känner du specifikt till den förändring du vill göra?
  • Känner du till önskat resultat som förändringen kommer att få?