Börja här

Uppdaterad 24/6/20 av Leigh Hutchens

Välkommen till Neo!

Neo är vårt nya webbgränssnitt för chefer. Det är baserat på samma kraftfulla kärna som du redan använder idag, men erbjuder en snabbare och mer användarvänlig miljö, samt nya funktioner.

Använder du Classic idag är redo att flytta över till Neo? Här är lite material som kan hjälpa dig komma igång.

Vi rekommenderar att du börjar kika på videoutbildningarna Online och att du anmäler dig för ett av våra kostnadsfria webinar eller utbildningar online. Då får du mer kunskap både om Neo och själva övergångsprocessen.

Lycka till!