Google kalender uppdaterar inte schemat

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

När du är inloggad som en anställd kan du skapa en Webcal. länk, vilken gör att du kan prenumerera på ditt schema till ditt kalenderprogram.

Detta fungerar genom att du skapar en iCal länk, lägger till den i ditt kalenderprogram som en kalender. När detta är gjort kommer ditt kalenderprogram begära uppdateringar för ditt schema på en regelbunden basis.

Värt att notera är att det är kalenderprogramet som begär uppdateringar av ditt schema, det är alltså inte Quinyx som skickar ut uppdateringar av ditt schema.

Vi har noterat att bland annat Google Calendar inte alltid begär uppdateringar ofta nog. Google Calendar ska uppdatera var 12:e timme, men det finns rapporter om att uppdateringar ibland tagit upp till 48 timmar innan de visas i kalendern.