Hur du löser ditt problem så snabbt som möjligt

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Hur får du ditt ärende löst så snabbt som möjligt!

Vi förstår att du ibland upplever problem med Quinyx och behöver vår hjälp. Vi har ett dedikerat team som stöder alla våra kunder.

De gör alltid så gott de kan för att hjälpa dig och svara på alla frågor så snart som möjligt, men eftersom Quinyx är ett mycket flexibelt och komplext system är det inte alltid lätt för just din fråga. Här är några tips från oss som vi hoppas kommer hjälpa dig och oss att lösa ditt problem och svara på dina frågor snabbare.

Vad försökte du göra?

Beskriv för oss vad du gjorde när du upptäckte problemet eller när problemet uppstod.

Vad förväntade du dig skulle hända?

När du gjorde ovanstående, vad förväntade du dig att Quinyx skulle göra eller vad förväntade du dig skulle hända?

Vad hände egentligen?

Istället för det förväntade utfallet så hände något annat. Vad var det?

Skicka exempel

Du kan alltid kopiera webbadressen från sidan där du befinner dig och skicka den till oss. Skicka även med användar-ID, namn eller anställningsnummer på användaren där problemet uppstod. Om det är ett problem som påverkar fler anställda än en, låt oss veta detta, ett eller fler exempel är alltid till hjälp.

Nyckeln för att vi ska förstå frågan och kunna hjälpa dig är att veta vad du förväntade dig när något oväntat hände!

Quinyx support hanterar 700+ kunder, alla med sina egna anpassningar av systemet. Därför är det viktigt att tillhandahålla informationen ovan för att vi ska förstå problemet, undersöka det och svara dig snabbare.

Tack!