Mobil - Intresseanmälningar

Uppdaterad av Johannes Nordman

Slutdatumet för NOI/Intresseanmälan innan nedstängning är fram till slutet av Q1 2024, specifikt till den 31 mars 2024.

Vi uppmanar alla våra kunder att övergå till att använda funktionaliteten för Tillgänglighet. Tillgänglighet är en mer användarvänlig funktion som passar för en bredare användning jämfört med intresseanmälan. Några anmärkningsvärda funktioner i tillgänglighetsfunktionaliteten inkluderar möjligheten att konvertera en tillgänglighetspost till ett skift i Schemavyn av Quinyx webbapp. Dessutom stöder Quinyx avdelningar med tillgänglighet och flerval av både enheter och avdelningar vid skapande av tillgänglighet som användare. Användare kan se, skapa, redigera och ta bort sina egna tillgänglighetstimmar med hjälp av våra mobilappar.

En intresseanmälan är en notis som kan skapas i schemat för att indikera till dina chefer att du vill arbeta under dessa datum och tider. I tabben "Intresseanmälan" är det möjligt att skapa, se och ändra intresseanmälningar. Funktionaliteten för att skapa intresseanmälningar inkluderar en möjlighet att lägga till en "upprepning" av intresseanmälan så att den upprepas under en fast tidsperiod, exempelvis varje vecka.

I schemavyn i webbappen kommer NOI att vara synlig för din chef att granska.