Hur kan aktiverar jag "webcal" (webbkalender)?

Uppdaterad 7/10/20 av Johannes Nordman

Detta är en funktion som vi stödjer i Quinyx idag! Om du navigerar till fliken som heter "MinSida" så finns det en tab som heter "Webbkalender", här kan du välja att kopiera in alla dina skift, registrerad frånvaro & obemannade skift till din telefons privata kalender. Om du har en iPhone kan du klicka på "Lägg till i kalender" så kommer ditt Quinyx schema automatiskt visas i din iPhone kalender.

Om funktionen inte syns behöver den aktiveras av din arbetsgivare.