Mobil – Hur kan jag aktivera webbkalendern?

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Webkalendern gör det möjligt att exportera schemalagda skift, frånvaro och otilldelade skift till din privata kalender på din telefon.

1. I Quinyx-appen, navigera till MinSida.

1. Välj Webbkalender.

1. Tryck på Generera för att skapa en länk som du kan kopiera och infoga i telefonens kalender.
Om du har en iPhone kan du klicka på "Lägg till i kalendern" och objekten du valt att inkludera i webbkalendern kommer automatiskt att integreras i din iPhone-kalender.
Om du inte kan se "Webkalender" måste denna funktion aktiveras av din arbetsgivare.