Hur du ser ditt schema

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan se ditt schema både i mobilappen och från personalportalen.

Hur du ser ditt schema i mobilappen

I översikten ser du dina fem kommande skift som är närmast i tid. Du kan se hela schemat genom att välja fliken Schema i menyn. Schemat visar olika färgade bollar;

• Svarta bollar = På jobbet
  • Röda bollar = Frånvaro
  • Gula bollar = Lediga skift
  • Gröna bollar = Intresseanmälan
  • Blå bollar = Tilldelade skift som vill bytas bort
  • Stjärnor = Lediga skift du har ansökt om

För att få mer specifik information, klicka på dagen.

Hur du ser ditt schema i personalportalen

Översikten visar dina kommande skift. För att se hela ditt schema, klicka på MittSchema. Här kan du också se olika färgade bollar;

• Gula bollar = Lediga skift
  • Gröna bollar = Intresseanmälan
  • Blå bollar = Tilldelade skift som vill bytas bort
  • Stjärnor = Lediga skift du har ansökt om

För att få mer specifik information, klicka på dagen eller hoovra över dagen med muspekaren.