Uppgradera till Neo från Classic FAQs

Uppdaterad 3/6/20 av Leigh Hutchens

F: Finns vår konfiguration i Classic kvar i Neo?

S: Ja, du måste dock konfigurera de nya begreppen Roller och åtkomsträttigheter i Neo.

F: Innebär det en kostnad att uppgradera till Neo?

S: Nej!

F: Kan vi migrera våra fasta scheman?

S: Ja, kontakta vårt supportteam.

F: När stängs Classic ner?

S: Classic kommer inte kunna nås efter 2020-12-31 då webbläsare slutar att stödja Flash efter det datumet. För mer information, vänligen se kommunikation från Adobe och utvecklare av webbläsare:

F: Kommer vår Single Sign On påverkas av Neo?

S: Nej.

F: Kommer mobilappen att ändras?

S: Quinyx mobilapp är den samma då ni uppgraderar till Neo, däremot så kommer mobil teamet alltid att fortsätta att förbättra appen. Se till att alltid uppdatera till senaste versionen.