Forum

Den här artikeln gäller Classic.

Forumet fungerar som en anslagstavla där du kan lägga upp meddelanden som kan läsas av andra användare. Det finns även möjlighet att kommentera andras såväl som egna meddelanden.

Klicka på Lägg till för att lägga till ett nytt meddelande.

Skriv önskad rubrik i översta fältet och sedan meddelandet i det nedre.

För att publicera meddelandet, klicka på ”Skicka”. För att avbryta, klicka på krysset i högra hörnet.

Klicka på ett meddelande i forumet för att läsa det, och kommentera det genom att klicka på ”Lämna kommentar” i nedre högra hörnet.