Anställda kan inte se sina scheman

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Publicera enhetsschema

Den vanligaste anledningen till att anställda inte ser sitt schema är pga att schemat inte är publicerat ännu.

Följ stegen nedan för att publicera ett schema!

Logga in som lokal chef eller chef i adminportalen gå sedan till Schema.

I den första Schemavyn finner du en kalender längst ned till höger.

Välj det datum som du vill publicera schemat till och med.

När du gjort detta klickar du på "Publicera".

Publicera avdelningsschema

Det som också sker ibland är att avdelningsschemat inte är publicerat. Du kan sätta olika publiceringsdatum per avdelning. Publicera avdelningsschema gör man under Inställningar, Avdelningar. Öppna upp avdelningen du vill publicera schemat för och välj ett nytt publiceringsdatum Spara