Hur ändrar jag start- eller slutdatum på en redan godkänd frånvaro?

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

1. I adminvyn går du till Tid och sedan väljer du "Frånvarohanteraren" alt. "Frånvaro"
  2. Välj tidsperiod för att filtrera fram den aktuella frånvaron
  3. Tryck på kalenderikonen för att byta start- eller slutdatum och välj sedan Spara
  4. Om du inte vill att den anställde ska bli notifierad om ändringen kan du enkelt trycka på ikonen med pratbubblan bredvid knappen Spara, då skickas inga meddelanden om ändringen.