Hur skapar jag ett fast schema med med öppna skift?

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Om du vill skapa ett fast schema med öppna skift ska du göra enligt följande.

1. Börja med att skapa ett nytt fast schema under fliken Schema-fasta scheman.  Klicka på Lägg till och ge schemat ett namn, i exemplet nedan har vi gett det namnet "Öppna skift". Observera att du inte ska tilldela skiften till en anställd.
  2. Välj ett startdatum, och hur många veckor schemat ska ha
  3. Skapa skift precis som när du skapar ett fast schema
  4. Använd funktionen Rulla ut skift för att skiften ska schemaläggas.
  5. Alla skift som skapas från detta schema kommer att vara öppna skift