Jag vill radera flera skift på samma gång, hur går jag tillväga?

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Om du önskar radera flera skift på samma gång så finns det två sätt att göra detta på.

Rulla tillbaka ett fast schema

Om skiften tillhör en anställd och och har blivit skapade från ett fast schema så kan du gå till Schema, Fasta scheman och klicka på kalenderikonen med en röd pil.

När du har klickat på denna ikon kommer du se en ny vy där du kan välja den datumperiod du önskar rulla tillbaka, då kommer skiften inom denna tidsperiod att tas bort.

Använd funktionen för Radera flera skift

Om du enkelt vill radera alla skift för en anställd eller flera anställda oavsett hur skiften är skapade, så kan du använda dig av funktionen radera flera skift som du kan hitta i dagsvyn för Schemat. I det övre högra hörnet i dagsvyn finns det ett svart kryss.

När du klickat på denna ikon kommer du se en ny vy där du kan välja anställd och datumperiod.