Saknas pushnotifikationer på Android

Uppdaterad 5/6/19 av Mikael Nylen

Sedan version 6.0 har Android introducerat en funktion som kallas "Optimera batterianvändning". Denna funktion gör att applikationer inte kan skicka eller ta emot data, eller skapa synliga interaktioner så som pushnotiser om telefonen är i standby läge eller låst.

Om du har problem med att din, eller dina anställdas, telefoner som använder Android som operativsystem inte får pushnotiser om t.ex nya Qmail, så kan det bero på denna funktion.

I Samsung hittar du denna funktion genom att följa steg nedan;

Från hemskärmen, klicka på Inställningar

• Klicka på Program
  • I det övre högra hörnet, klicka på de tre "prickarna" och välj "Särskild åtkomst"
  • Klicka på Optimera Batterianvändning
  • Välj Alla program
  • Leta reda på Quinyx, och säkerställ att denna funktion inte används för Quinyx

Tänk på att du även behöver tillåta pushnotiser för Quinyx i dina generella applikationsinställningar, samt i Quinyx applikation.