Statistik

Den här artikeln gäller Classic.

Under menyn Rapporter och fliken Statisktik har du tillgång till statistik såsom antal besökare, antal skickade SMS, kostnad för SMS, säljprognos, med mera. Du kan välja att se statistiken för valfritt år, månad, vecka eller dag.

För att se statistik väljer du bland alternativen ur rullistan i vänster hörn:

• Besökare
  • Skickade e-post
  • Skickade SMS
  • Kostnad för SMS
  • Säljprognos
  • Försäljning
  • Planerade timmar
  • Försäljning & Kostnader

Ange årtal i fältet bredvid. Med de fyra knapparna i mitten väljer du att se ”per år”, ”per månad”, ”per vecka” eller ”per dag”. Om du väljer ”per dag” visas statistiken för hela året eller valfri månad genom att använda rullmenyn till höger. Du kan välja att se statistiken i diagram- eller tabellform. Önskar du skriva ut visad statistik, kan du klicka på skriva ut ikonen.