Varför saknas anställda i överför till lön?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Ibland syns anställda i den första Överför till lön - vyn, men inte i listan när man ska ta ut själva filen. Om detta händer så kan något av följande vara orsaken:

• Är den anställdes avtal kopplat till en avtalsmall?
  • Finns det några oattesterade tidstämplingar?
  • Har den anställde något annat lönesystem valt på personliga avtalet än vad som är valt på övriga anställda?

Här är ett enkelt sätt att se om en anställd saknar koppling till avtalsmall

• Gå till Personal > Avtal/Tillgänglighet
  • Klicka på den gröna pilen uppe till höger, bredvid Lägg till - knappen
  • Välj "Ingen avtalsmall används" i rullistan
  • Du får då en lista till vänster med anställda vars avtal saknar koppling till avtalsmall