Hur aktiverar jag delning av personal mellan enheter?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan enkelt välja om du vill tillåta eller neka delning från en enhet till en annan genom att gå in på Inställningar, Enheter

  • Öppna den enhet du vill redigera
  • Välj fliken Funktionalitet
  • Bocka i rutan för Tillåt delning till andra enheter

Denna inställning ställer man in per enhet, vilket låter dig välja vilka enheter som kan dela personal till andra enheter.


Fick du hjälp?