Definiera Rapporter

Den här artikeln gäller Classic.

Definiera Rapporter

• Du kan bygga egna rapporter i Quinyx.
  • Välj Definiera rapporter under menyn Rapporter & Statistik
  • Klicka på knappen Lägg till
  • Skriv in ett Rapportnamn
  • Fastställ hur du vill sortera din rapport i första och eventuellt i andra hand.
  • Välj kolumner du vill ha i rapporten genom att dubbelklicka på fältet i listan till höger eller dra och släppa fältet från höger till vänster.
  • Du kan välja att förhandsgranska din rapport genom att klicka på knappen Testa rapport.
  • När du är nöjd med dina val klicka på knappen Spara.
  • Listan av rapporter du har skapat själv kan editeras från listan.
  • För att ta ut en egenskapad rapport välj Rapporter under menyn Rapporter & Statistik
  • Klicka på Mappen för Personalrapporter och välj Personalrapporter med rapportgenerator
  • I första rullistan kan du hitta dina skräddarsydda rapporter