Ändra saldo på en timetracker

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan enkelt ändra saldo på en timertacker genom att skapa manuella transaktioner via Tid → Timetrackers.

Börja med att filtrera fram den anställde och den timetracker vars saldo du vill ändra. Sedan trycker du på "Lägg till" uppe i det högra hörnet.

Välj sedan den timetracker du vill ändra och ange det som ska läggas in, sedan sparar du.

Om du vill lägga till 1 timme till saldot anger du helt enkelt 1 som ändring

Om du vill ta bort en timme från saldot anger du -1 som ändring.