Hur kan jag kopiera helgdagar?

Uppdaterad 18/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan enkelt kopiera helgdagar från föregående år till nuvarande år.

• Gå till Tid > OB-tid/Helgdagar
  • Klicka på fliken Helgdagar
  • Klicka på Kopiera helgdagar
  • Välj vilket år du vill kopiera helgdagar från
  • Bocka i de dagar du vill kopiera eller välj alla
  • justera datumen för de dagar som helgdagen inte infaller på samma datum varje år
  • Klicka på Kopiera

Alla regler och övertids/OB inställningar m.m kommer nu att kopieras.

Om en avtalsmall använder specifika helgdagar så behöver du kopiera helgdagar även på den specifika avtalsmallen.

Tänk på att nominell tid ofta ska minskas för den röda dagen och justera om det behövs.

Visning av en Röd dag i Tid eller Schemavy styrs via *Tid > OB-tid/Helgdagar*