Filters FAQs

Uppdaterad av Leigh Hutchens

F: Kan vi skapa globala filter för alla?

S: För närvarande måste alla användare skapa sina egna filter. Någon variant av globala filter kommer dock sannolikt att läggas till i framtiden.

F: Kan vi filtrera och schemalägga på tre enheter samtidigt?

S: Du kan kombinera scheman för flera enheter i samma vy genom att välja region, men du kan för närvarande inte filtrera för specifika enheter i distriktet. Schemaläggning sker fortfarande på enhetsnivå.

F: Kan jag filtrera på uppgifter?

S: Ja, men du måste också filtrera på skift för att uppgifterna ska visas - se bilden nedan. Om du bara filtrerar på uppgifter visas ingenting.

Läs mer om Filtrering.