Ladda ner android appen manuellt

Uppdaterad av Johannes Nordman

Installation

Om du inte har tillgång till Google Play Store kan du installera Quinyx-appen genom att ladda ner APK-filen via denna länk. Öppna filen för installera appen.

Android skyddar användare från oavsiktlig nedladdning och installation av okända appar eller appar från andra källor än Google Play, som är betrodda. Android blockerar sådana installationer tills användaren väljer att tillåta installation av appar från andra källor.

• På enheter som kör Android 8.0 (API-nivå 26) och högre måste användare navigera till skärmen Installera okända appar för systeminställningar för att aktivera appinstallationer från en viss plats.
  • På enheter som kör Android 7.1.1 (API-nivå 25) och lägre bör användare aktivera systeminställningen Okända källor, som finns i Inställningar> Säkerhet på sina enheter.