Är det möjligt att begränsa varifrån mina anställda kan stämpla in med sin mobiltelefon?

Uppdaterad 5/6/19 av Mikael Nylen

När man använder Quinyx mobilapplikation kan man enkelt ställa in en zon för att begränsa var dina anställda kan stämpla in.

Du kan enkelt ställa in en zon för att stämpla under enhetsinställningar.

1. Gå till Inställningar > Enheter
  2. Klicka upp den enhet du vill göra inställningen för
  3. Klicka på fliken SMS/Integration
  4. Klicka på "Lägg till" - Knappen
  5. Lägg till latitud och longitud för din zon och lägg till en radie för hur nära de anställda måste vara för kunna stämpla in. Radien anges i meter.

6. Spara inställningarna

När dom anställda är i zonen du ställt in så kommer dom kunna stämpla in i mobil appen.

Detta förutsätter att dom har tillåtelse att stämpla via mobil och att deras mobila enhet är godkänd för att stämpla.