Skapa gruppnyhet

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

När du skapar nyheter i Quinyx kan det hända att du vill publicera en nyhet till en specifik grupp av anställda. Om du inte redan skapat grupper kan du enkelt göra detta i Personal -> Grupper.

Du kan välja att en nyhet endast ska vara synlig för en specifik grupp genom att välja denna grupp när du skapar en ny nyhet under 'Redigera nyheter'.

När du har skapat en nyhet för en grupp kommer den endast vara synlig för de användare som är del av denna grupp.

Notera att när du klickar på fliken 'Gruppnyheter' kommer du endast se de gruppnyheter som är tilldelade en grupp som du tillhör. Du kan alltid se alla nyheter genom att gå in på Redigera Nyheter.