Hur kan jag se om mina anställda saknar avtalsmall?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Det finns ett enkelt och snabbt sätt att se om du har anställda som saknar koppling till en avtalsmall.

1. Du går till Personal och Avtal/Tillgänglighet
  2. Klicka på den gröna pilen uppe till höger, bredvid "Lägg till" - knappen
  3. I rullistan som nu dyker upp för "Byt Avtalsmall" väljer du "Ingen avtalsmall används"
  4. Om du har anställda som inte har en avtalsmall kopplad till sitt avtal så kommer dom att synas i listan till vänster
    I denna vy kan du även välja vilken mall du vill att dom ska kopplas till.