Personalportalen - MittSchema

Den här artikeln gäller Classic.

Ditt schema är tillgängligt i Quinyx mobilapp eller i personalportalen.

Under menyn Mitt schema, ser du dina schemalagda skift.

Längst ned på dagen du är schemalagd, ser du skiftets start och sluttid.

Om du har skickat en begäran om att ge bort ditt skift,markeras den i blått.

En röd ram indikerar att ditt skift har ändrats.

Gult visar obemannade, tillgängliga skift. Du kan välja att boka, om du är intresserad av att ta dem.

Grönt visar eventuella intresseanmälningar du har skickat till din chef för att ta ytterligare skift.

Blå prickar visar skift som någon vill byta bort

En stjärna visar ett obemannat skift som du önskat men ännu ej fått svar.