Kan jag skapa en egen rapport med personalinformation?

Uppdaterad 17/3/20 av Leigh Hutchens

Den här artikeln gäller Classic.

Du kan enkelt skapa en rapport som innehåller personalinformation genom att definiera en rapport med det innehåll du vill se.

För att definiera en personalrapport, gå in på Rapporter & Statistik och välj Definiera Rapporter.

Tryck sedan på lägg till, och välj ett namn på rapporten.

Du kan sedan lägga till de fält du vill se i rapporten genom att dubbelklicka på raderna eller dra dem över till den vänstra sidan.

När du sparat rapporten kommer du kunna skapa den genom att gå in på Rapporter, här väljer du Personalrapporter och öppnar Personalrapport med rapportgenerator.

Här finns en rullista där du kan välja den definierade rapporten du precis skapade.