Quinyx WFM Mobil v2.31.1

Uppdaterad av Johannes Nordman

Mobil version 2.31

Dialog för frånvaroorsak vid stämpling i mobilappar

Det är nu möjligt att välja en frånvaroorsak om du stämplar in för sent eller går hem för tidigt i våra mobilappar. Det finns även en inställning som gör det möjligt för användaren att ignorera att välja frånvaroorsak. Vi har utvecklat en ny flik i avtal som kommer styra alla inställningar för det mobila stämplingsflödet istället för rättigheter och heter "Mobilt stämplingsflöde". Inställningen som styr frånvaroorsaksdialogen heter "Visa frånvaroorsaksdialog".

Övertidsdialog vid stämpling i mobilappar

Nu är det möjligt att välja om övertid och mertid ska utbetalas eller sparas som komp när övertid genereras vid in/utstämpling med våra mobilappar. Det finns även en inställning som gör det möjligt för användaren att ignorera den genererade övertiden. Vi har utvecklat en ny flik i avtal som kallas "Mobilt stämplingsflöde" och kommer styra alla inställningar istället för rättigheter. Inställningen som styr övertidsdialogen heter "Visa övertidsdialog".