Frontine Portal - Filcenter åtgärdsfält

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Du kan enkelt välja flera objekt för borttagning med hjälp av åtgärdsfältet.

Bulk delete

1. Navigera till filhubben.
  2. Välj filerna och/eller mapparna du vill ta bort, och åtgärdsfältet kommer att visas.
  1. Håll koll på antalet objekt du har valt med hjälp av objekträknaren
  1. Klicka på Ta bort.
  1. Du kommer att bli ombedd att bekräfta att du vill ta bort de valda objekten. Klicka på Ta bort.
  1. En framgångsrik toast bekräftar att objekten har tagits bort permanent.

Kom ihåg att du inte kan göra följande när du bulk tar bort filer och/eller mappar:

• Ta bort filer/mappar som du inte har behörighet för
  • Ta bort mappar med innehåll